Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

Ευχαριστήρια επιστολή του «Έρασμου»

//Ευχαριστήρια επιστολή του «Έρασμου»

Ευχαριστήρια επιστολή του «Έρασμου»

Με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση της κ. Ελένης Πατίδου, προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

Tο ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση της προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένης Πατίδου,  επιθυμούμε να απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την ίδια, για την επί σειρά ετών αγαστή συνεργασία μας, καθώς και τις ειλικρινείς ευχές μας για μια λαμπρή συνέχιση της σταδιοδρομίας της στους νέους επαγγελματικούς δρόμους που αποφάσισε να πορευθεί.

Η μέχρι τώρα θεσμική συνεργασία μας, όσον αφορά την υπηρεσιακή ιδιότητα της κ. Πατίδου και του δύσκολου έργου που επιτέλεσε, όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο της κοινής μας συμπόρευσης, υπήρξε κάτι περισσότερο από άρτια, άψογη και περιεκτική.Όσον αφορά ειδικότερα την επίτευξη των κοινωνικών  στόχων – δεικτών του έργου μας, για τους οποίους θεωρούμε ότι αγωνίστηκε και η ίδια στο πλευρό μας, με το ζήλο του εμπνευσμένου καθοδηγητή και όχι με το άψυχο και τυπικό υπηρεσιακό πνεύμα του καθήκοντος ενός ελεγκτή, η ουσιαστική εποπτεία της υπήρξε για όλους μας διαφωτιστική, αξιοποιήσιμη και καθ’ όλα χρήσιμη.

«Αγαπητή κ. Πατίδου, σε ό,τι αφορά την απόφασή σας να χαράξετε μια νέα, δική σας πορεία στο δρόμο της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας αλλά και που εσείς ανοίγετε με θάρρος και πρωτοβουλία, με την οξυδέρκεια, τη φαντασία και το πάθος για δημιουργικότητα, που σας χαρακτηρίζει ως επιστήμονα αλλά και ως συγγραφέα, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών σας.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας»

Με εκτίμηση

2023-05-09T09:56:50+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο