Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

Mαμά & Μπαμπά …Αφήστε λίγο στην άκρη το κινητό!!!

//Mαμά & Μπαμπά …Αφήστε λίγο στην άκρη το κινητό!!!

Mαμά & Μπαμπά …Αφήστε λίγο στην άκρη το κινητό!!!

Οι εποχές ως φαίνεται έχουν αλλάξει…

Oι γονείς ήταν κάποτε εκείνοι που έλεγαν στα παιδιά τους να αφήσουν στην άκρη το κινητό ή τον υπολογιστή για να δώσουν περισσότερη προσοχή σε άλλα σημαντικότερα πράγματα.
Οι εποχές όμως, ως φαίνεται, έχουν αλλάξει και πλέον, υπάρχουν πολλά παιδιά, που κάνουν ακριβώς το αντίθετο, βλέποντας τους γονείς τους να αφιερώνουν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας, κυρίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό τους. Μάλιστα, κάποιοι γονείς, άθελά τους, δίνουν το κακό παράδειγμα, αφού την ίδια στιγμή που θέτουν – ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ – περιορισμούς στα παιδιά τους για το πόσο μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό & υπολογιστή, οι ίδιοι, στον ελεύθερο χρόνο τους, προτιμούν να γράφουν και να παρακολουθούν τις αναρτήσεις άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στα παιδιά τους, σε πραγματικές δραστηριότητες εκτός διαδικτύου.

…Mαμά & Μπαμπά, που το παρακάνετε με το διαδίκτυο, αφήστε λίγο στην άκρη τα κινητά σας τηλέφωνα και τον υπολογιστή. Υπάρχουν και τόσα ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα, σε καθημερινή βάση, που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας. Στο χέρι σας είναι το κινητό, αλλά και η ευκαιρία να αντιστρέψετε αυτή την κακή συνήθεια της υπερ-χρήσης της τεχνολογίας, αν βρίσκεστε σε αυτή την κατηγορία.

Πηγή: https://monomamono.com

2019-09-26T09:11:58+00:00
Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Μετάβαση στο περιεχόμενο