Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

“ΓιορτάΖΟΥΜΕ μαζί σας”. Μια «γιορτή καρδίας» – φόρος τιμής στην 3η Ηλικία από τη Χορωδία Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας  (VIDEO)

//“ΓιορτάΖΟΥΜΕ μαζί σας”. Μια «γιορτή καρδίας» – φόρος τιμής στην 3η Ηλικία από τη Χορωδία Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας  (VIDEO)

“ΓιορτάΖΟΥΜΕ μαζί σας”. Μια «γιορτή καρδίας» – φόρος τιμής στην 3η Ηλικία από τη Χορωδία Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας  (VIDEO)

«Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία». Μια τρυφερή ωδή στο γήρας, «το γέρας της ζωής»

Μέσα από μια ξεχωριστή, συγκινητική μουσική συνάντηση – φόρο τιμής προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μιας και ο μήνας Οκτώβριος είναι παγκοσμίως αφιερωμένος σε αυτούς (1η Οκτώβρη Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας), η Χορωδία Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας, το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2023 διοργάνωσε σχετική θεματική εκδήλωση,  ως μια «γιορτή καρδιάς» αφιερωμένη στο γήρας, το “γέρας της ζωής”.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που τιτλοφορήθηκε: “ΓιορτάΖΟΥΜΕ μαζί σας”, η εκδήλωση ξεκίνησε με απόδοση της Θείας Λειτουργίας, από τον Ακαδημαϊκό Μουσικό Σύνδεσμο Θεσσαλονικέων, χοροστατούντος του πατρός Αργυρίου (Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής) και ακολούθησε Βίντεο – Προβολή δρώμενου – αφιερώματος στην 3η ηλικία με τίτλο :
«Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία». Μια τρυφερή ωδή στο γήρας, «το γέρας της ζωής».

Ένα Διαδικτυακό δρώμενο του «Διαδραστικού Εργαστηρίου Έκφρασης & μουσικο-θεατρικής αποτύπωσης ερμηνευτικών ρόλων για άτομα της τρίτης ηλικίας» που διοργάνωσε και υλοποίησε ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης “ΕΡΑΣΜΟΣ” με τη χρηματοδότηση του “ΤΙΜΑ – ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ” στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ”, το καλοκαίρι του 2021. Την Οργάνωση παραγωγής  επιμελήθηκαν, η Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Κατερίνα Πασιοπούλου στα κείμενα και τη σκηνοθεσία και η Μουσικός Κατερίνα Σωτηρίου στη Διδασκαλία Τραγουδιών και την Ενορχήστρωση,  ενώ την Εικονοληψία και το Μοντάζ, έκανε ο Γιώργος Μανίκας.

Στην εκδήλωση, τιμητικά το «παρών» τους έδωσαν, εκπροσωπώντας το ΔΣ του «Έρασμου», η Πρόεδρος Γεωργία Φωστηροπούλου και αντιπροσωπεία των εργαζομένων της δομής.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορωδιακά άσματα υπό τη διεύθυνση της μουσικού Κατερίνας Σωτηρίου

2023-10-24T05:24:17+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο