Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

Οι δημιουργικές πλευρές της… προσωπικής ανάπτυξης!

//Οι δημιουργικές πλευρές της… προσωπικής ανάπτυξης!

Οι δημιουργικές πλευρές της… προσωπικής ανάπτυξης!

Όταν η «ψηλάφηση» των συναισθημάτων, των αναγκών και των επιθυμιών μας ξεδιπλώνουν και αποτυπώνουν τις πιο δημιουργικές πλευρές του εσωτερικού μας κόσμου με τα πιο γλαφυρά χρώματα, τότε οι βιωματικές μας προσεγγίσεις μπορεί να γίνουν οι πλέον… καλλιτεχνικές.

Όπως βλέπουμε στο ευρηματικό και αυτοσχέδιο έργο τέχνης της κ. Ευδοξίας Νάτσιου, ένα «Εράσμιο» τενεκεδένιο γλαστράκι, απεικονίζει «πλευρές» του έργου μας αλλά και τα ερεθίσματα της καλλιτέχνιδος, που συμμετέχει στο Βιωματικό Εργαστήριο των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης του «Έρασμου». Εκεί, μέσα από ερεθίσματα που δίνονται στις συναντήσεις, που διανύουν το δεύτερο κύκλο υλοποίησης, οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να  εκφραστούν ελεύθερα, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν τις εμπειρίες τους, να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και να αναπτύξουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν την κ. Νάτσιου για το αυθόρμητο και χαριτωμένο δώρο της, επισημαίνοντας  ότι αν το Βιωματικό μας Εργαστήρι «ξεκλειδώνει» με διάφορους τρόπους τον ψυχισμό μας και τον ανατάσσει,  τότε έχει το «κλειδί» της επιτυχίας!

2023-12-12T08:45:46+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο