Ψυχαγωγική Ενημερωτική Εκδήλωση 28/08/2013 – Συνταγή Ροδάκινου

//Ψυχαγωγική Ενημερωτική Εκδήλωση 28/08/2013 – Συνταγή Ροδάκινου

Ψυχαγωγική Ενημερωτική Εκδήλωση 28/08/2013 – Συνταγή Ροδάκινου

Το ροδάκινο, η κινητήρια δύναμη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας, για περισσότερο από μισό αιώνα, είναι ακόμη και στο τόπο της παραγωγής του, ένας άγνωστος. Άγνωστος … και στη γαστρονομία μας. Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης “ΕΡΑΣΜΟΣ”, αφιερώνει την Αυγουστιάτικη ανοιχτή συνάντηση των μελών και φίλων του στη γνωριμία της χρήσης αυτού του χρυσοφόρου φρούτου στη ζαχαροπλαστική και συνδιοργανώνει μαζί με την Ειδική Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την εκδήλωση “Συνταγή ροδάκινου από τον ΕΡΑΣΜΟ”. Η εκδήλωση θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα για την πορεία του ροδάκινου στους αιώνες και για τη διατροφική του αξία, με παράλληλη έκθεση έργων ζωγραφικής της κ. Φ.Χαμιδιελή με θέμα το ροδάκινο.

Οι ζαχαροπλάστες του δήμου μας, ανταποκρινόμενοι θερμά στην πρόσκληση του ΕΡΑΣΜΟΥ, παρασκευάζουν και προσφέρουν ευγενώς τα εδέσματά τους, ειδικά για την εκδήλωση και μας εκπλήσσουν με παραδοσιακές και νέες δημιουργίες της τέχνης τους με βάσητο νωπό και μεταποιημένο το ροδάκινο.
Η εκδήλωση θα γίνει στη Σάλα του Πολυχώρου ΕΛΙΑ, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στις 7.00. Προσκλήσεις διατίθενται από το μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και κατά την προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης.
Ζαχαροπλαστεία-Εργαστήρια: Ελιά, Ελιτ, Ζύμα, Κολέτσας, Κρίνος, Λίντο, Μπλεζίρ, Σαράι, ΦίνοΧορηγοί: VENUS Growers, ALMME, Α.Σ. Ν.Αλιάκμων
2018-10-22T20:58:19+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο