Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

9 Μαΐου 2021 – Ωδή στη… “μάνα… το μάννα τ’ ουρανού”

//9 Μαΐου 2021 – Ωδή στη… “μάνα… το μάννα τ’ ουρανού”

9 Μαΐου 2021 – Ωδή στη… “μάνα… το μάννα τ’ ουρανού”

Διαδικτυακή εκδήλωση του «ΕΡΑΣΜΟΥ» για τη γιορτή της μητέρας
Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», πιστός στην αποστολή του που αφορά τη γυναίκα – μητέρα και τον ιερό κοινωνικό της ρόλο στην Ιστορία, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή τη σημερινή «γιορτή της μητέρας», που τιμάται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου. Η δύσκολη υγειονομική συγκυρία που διανύουμε για περισσότερο από ένα χρόνο, μας ανάγκασε να διοργανώσουμε την εκδήλωση βιντεοσκοπημένα και παρουσιάζεται σήμερα διαδικτυακά, λόγω των επιβεβλημένων μέτρων της Πολιτείας κατά της διασποράς του COVID19, που απαγορεύουν τις ανοικτές συναθροίσεις κοινού.
Μέσα από το συγκεκριμένο μουσικό δρώμενο που επιμελήθηκαν εθελοντικά και με πραγματική αφοσίωση η κ. Κατερίνα Πασιοπούλου στα κείμενα και τη video-σκηνοθεσία και η κ. Κατερίνα Σωτηρίου στην μουσική επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής, ο «Έρασμος» προσδοκά να συνενώσει φωνές και παρουσίες τοπικών καλλιτεχνών, ως ένα φόρο τιμής του φετινού εορτασμού. Σε αυτή μας την προσπάθεια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Γιώργο Μανίκα για την τεχνική υποστήριξή του στο remix και το μοντάζ, δίνοντας στο ψηφιακό μας υλικό την τελική του μορφή.
Τέλος, παρακολουθώντας την φετινή εκδήλωση του «Έρασμου», οφείλουμε να απευθύνουμε ο καθένας από μας στη μητέρα μας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» με πηγαία ευγνωμοσύνη από καρδιάς!
2021-05-10T07:08:37+00:00
Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Μετάβαση στο περιεχόμενο