Συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ «Έρασμου» και 1ου ΚΑΠΗ Βέροιας

//Συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ «Έρασμου» και 1ου ΚΑΠΗ Βέροιας

Συνάντηση διασύνδεσης μεταξύ «Έρασμου» και 1ου ΚΑΠΗ Βέροιας

Συνάντηση διασύνδεσης με το προσωπικό του Τμήματος Εργοθεραπείας 1ου ΚΑΠΗ Βέροιας, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2023, η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» Γεωργία Φωστηροπούλου, συνοδευόμενη από την Κοινωνική Λειτουργό της δομής Ολυμπία Λαζαρίδου.
Σκοπός της συνάντησης μεταξύ των εκπροσώπων του «Έρασμου» και του ΚΑΠΗ ήταν ο σχεδιασμός της βάσης μιας ανοιχτής συνεργασίας των δύο φορέων, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, για την υλοποίηση κοινών δράσεων κοινωνικής αναφοράς, μιας και τόσο ο «Έρασμος» όσο και το ΚΑΠΗ αποτελούν δομές υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικά συμπολιτών μας.  Ο «Έρασμος» έχει διενεργήσει στο πρόσφατο παρελθόν θεματικές δράσεις υποστήριξης ανθρώπων της 3ης Ηλικίας. (Ομάδα Ελεύθερης Συζήτησης και Έκφρασης με την 3η Ηλικία, Διαδραστικό Εργαστήρι του “ΕΡΑΣΜΟΥ” για την τρίτη ηλικία κλπ).
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η εργοθεραπεύτρια του ΚΑΠΗ κ. Άννα Τσίτση προσέφερε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις ωφελούμενες γυναίκες και τα παιδιά του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής της δομής μας.

2023-12-07T09:04:40+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο