Μην προσπερνάς τη βία! DON’T SKIP!

//Μην προσπερνάς τη βία! DON’T SKIP!

Μην προσπερνάς τη βία! DON’T SKIP!

Νιώθω ότι απειλούμαι και θέλω να φύγω από το σπίτι αλλά δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου. Τι δικαιώματα έχω;

Εάν νιώθεις ότι απειλείσαι εσύ ή/και τα παιδιά σου, έχεις το δικαίωμα να φύγεις μαζί τους, χωρίς νομικές κυρώσεις, και να απευθυνθείς για περαιτέρω ενέργειες στους αρμόδιους φορείς. (ΔΙΟΤΙΜΑ)

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος” δραστηριοποιείται σθεναρά κατά της βίας και κακοποίησης κάθε μορφής στην Ημαθία και την ευρύτερη περιοχή, ενισχύοντας παράλληλα και με κάθε τρόπο την προβολή του έργου κάθε φορέα ή οργανισμού που αγωνίζεται για την καταστολή της έμφυλης βίας και τη  διαφύλαξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσώπων ή κοινωνικών ομάδων, ανά την υφήλιο. Ένας ισχυρός “κόμβος” στο σταυροδρόμι των κοινών μας αγώνων στην Ελλάδα είναι και το συνεργαζόμενο με τον Δήμο Αθηναίων, Κέντρο Γυναικείων Μελετών & Ερευνών – ΔΙΟΤΙΜΑ.

23310 74073 – Τηλεφωνική γραμμή SOS για την ΗΜΑΘΙΑ 24ώρες

Ο «Έρασμος» διατηρεί Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας θυμάτων βίας που εξυπηρετεί κανονικά επείγοντα περιστατικά που χρήζουν Α/θμιας ένταξης και φροντίδας, με αυστηρότατη τήρηση του πρωτοκόλλου υγειονομικής ασφάλειας που θέτει η πολιτεία.
Παράλληλα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και νομικής βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως διακρίσεων ή άλλων κοινωνικών προϋποθέσεων…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας 23310 74073 με τον «Έρασμο» λειτουργεί αδιαλείπτως σε 24ωρη βάση – 7μέρες την Εβδομάδα.

Email Επικοινωνίας:  erasmos.veria@gmail.com

TO ΕΡΓΟ ΤΟΥ “ΕΡΑΣΜΟΥ” – VIDEO:

2020-07-30T08:00:47+00:00