Πώς μια γυναίκα-θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη σώθηκε χάρη στο… Google translate

//Πώς μια γυναίκα-θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη σώθηκε χάρη στο… Google translate

Πώς μια γυναίκα-θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη σώθηκε χάρη στο… Google translate

Μια γυναίκα από την Αλβανία σώθηκε από τα χέρια του συζύγου της και τους αδερφού του στην Κρήτη, χάρη στην εφαρμογή Google Translate

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, τη γυναίκα, 39 ετών, που ήταν μαζί με το ανήλικο παιδί της, 12 ετών, χτυπούσαν ο 43χρονος άντρας της, επίσης από την Αλβανία, με τον 46χρονο αδελφό του ενώ τους επιβίβασαν με την βία στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν.

Το περιστατικό έγινε στον Πλατανιά Χανίων την Πέμπτη και όσα έγιναν περιγράφει, σε ανάρτησή του, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Άλλη μια βάρδια τελείωσε και σήμερα πριν από λίγο…άλλη μια βάρδια που ήρθε για να μου υπενθυμίσει γιατί αγαπάω αυτή τη δουλειά! Συγχαρητήρια στους μπαρήδες μου, που με την παρατηρητικότητά μας σήμερα το απόγευμα, εξιχνιάσαμε αδίκημα ενδοοικογενειακής βίας εν τω πράττεσθαι. Συγκεκριμένα σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, περιπολώντας με την ομάδα μου, εντοπίσαμε ένα όχημα να κινείται ύποπτα και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε.

Το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταματούσε. Μετά από μερικά μέτρα με τα 2 περιπολικά μας οχήματα ακινητοποιήσαμε το ανωτέρω ύποπτο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό επέβαιναν μια τριμελή οικογένεια αλλοδαπών και ένας ακόμα συγγενής τους.

Τη στιγμή εκείνη η γυναίκα μας έδειξε με νοήματα, αλλά και με χρήση Google μετάφρασης από εμάς καθώς δεν μιλούσε ελληνικά, ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της και οι 2 αλλοδαποί άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Πηγή αναδημοσίευσης: https://www.ethnos.gr/

2023-06-14T10:36:56+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο