Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας: Μια εκδήλωση “φάρος” του εθελοντισμού και της προσφοράς

//Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας: Μια εκδήλωση “φάρος” του εθελοντισμού και της προσφοράς

Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας: Μια εκδήλωση “φάρος” του εθελοντισμού και της προσφοράς

Τον χειμώνα υποδέχτηκε ο Σύλλογος Φιλοπροόδος Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας με τη διοργάνωση της εκδήλωσης που έλαβε χώρα το απόγευμα της 19ης Νοέμβρη στο καφέ SIR & MADAME στην Αλεξάνδρεια.

α μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρόν για να ενημερωθούν για τις πρώτες βοήθειες και να καλωσορίσουν τον «απότομο» χειμώνα όπως τον χαρακτήρισε η πρόεδρος της Φιλόπτωχου Κατερίνα Βέτσιου.

Καλεσμένοι στο καφέ ήταν ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης ”ΕΡΑΣΜΟΣ” από τη Βέροια και η πρόεδρος κ. Φωστηροπούλου μίλησε για το έργο που προσφέρουν σε κακοποιημένες οικογένειες και η κοινωνική λειτουργός του συλλόγου, Λαζαρίδου Ολυμπία, εξήγησε τι είναι η βία και ποια είναι τα χαρακτηριστικά των γυναικών που τη βιώνουν.

Στη συνέχεια το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας παρουσίασε ένα δείγμα πρώτων βοηθειών που μπορεί να χρειασθεί ο διπλανός μας, ώστε να προετοιμάσει τους παραβρισκόμενους για μια παρόμοια κατάσταση.

Το σημαντικό μήνυμα που βγαίνει από τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι η σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς. Όπως άλλωστε προσφέρει απλόχερα με πολύ αγάπη και σε κάθε περίπτωση η Φιλοπροόδος Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας.

Ο Σύλλογος “ΕΡΑΣΜΟΣ” προτρέπει οοιονδήποτε χρειάζεται ψυχολογική στήριξη να τους καλέσει στο τηλέφωνο ανάγκης: 6972724770, το οποίο λειτουργεί 24/24.

2018-12-06T14:12:20+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο