Βέροια: «Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο» – Επιστημονική Ημερίδα από τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος”

//Βέροια: «Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο» – Επιστημονική Ημερίδα από τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος”

Βέροια: «Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο» – Επιστημονική Ημερίδα από τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος”

Από Verianet.gr

Με θέμα την “Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο”, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος” πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.
Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας ήταν η Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής ΑΠΘ κ. Ε. Συμεωνίδου – Καστανίδου, που ανέπτυξε το «ελληνικό νομικό πλαίσιο για την προστασία των γυναικών μετά την επικύρωση της σύμβασης της Κωνσταντινούπολης», ενώ εισηγήσεις θα πραγματοποίησαν, η Υπαστυνόμος κ. Ειρήνη Στάμκου σχετικά με το trafficking, η Δικηγόρος κ. Φωτεινή Κύρτσιου σχετικά με την ενδο-οικογενειακή βία και την οικονομική κρίση, η Ψυχολόγος κ. Έφη Τσαπαροπούλου σχετικά με το ρόλο του Συμβουλευτικού Κέντρου στην τοπική κοινωνία και η Δικηγόρος κ. Σοφία Ζεϊμπέκη που παρουσίασε τον «Έρασμο».
Η ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Βέροιας.

Πηγή: verianet.gr

 

2019-05-09T09:02:42+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο