Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

Διανομή δεμάτων από τον «Έρασμο» σε ευάλωτες οικογένειες, ενόψει του Πάσχα

//Διανομή δεμάτων από τον «Έρασμο» σε ευάλωτες οικογένειες, ενόψει του Πάσχα

Διανομή δεμάτων από τον «Έρασμο» σε ευάλωτες οικογένειες, ενόψει του Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», οργάνωσε την καθιερωμένη εκστρατεία αγάπης, με τη διανομή δεμάτων (κρέατα, ζυμαρικά, αυγά, όσπρια, γάλατα, φρούτα, λαχανικά, γλυκά κ.α.), σε δεκάδες κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες, τις οποίες συνδράμουμε επί σειρά ετών.

Η όλη μας προσπάθεια δικαιώθηκε, για ακόμη μια φορά, χάρη στην αξιέπαινη, γενναιόδωρη και ανιδιοτελή προσφορά χρημάτων και αγαθών από τοπικούς επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, καθώς και συμπολίτες μας, που τιμούν διαχρονικά τις πανανθρώπινες αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας το έργο του «Έρασμου», με την ουσιαστική τους βοήθεια για τη συλλογή των απαραίτητων ειδών, για αυτό το σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ αυτών, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε:

  • Για την οικονομική ενίσχυση, με σημαντικά χρηματικά ποσά και δωροεπιταγές:
    Τους κ.κ. Γεώργιο Πιτούλια (Ιατρό – Αγγειοχειρουργό) τον κ. Απόστολο Πολιτίκο, την κ. Βασιλική Τσιρά, τον  Αγροτικό Συνεταιρισμό Μελίκης, τους εργαζομένους της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας,  τις αλυσίδες Super Market «ΑΒ Βασιλόπουλος» και «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».
  • Για την προσφορά ικανών ποσοτήτων σε είδη διατροφής:
    Την εταιρία Εμπορίου Κρεάτων «ΥΙΟΙ Γ. ΓΑΛΙΚΑΟΕ.», την εταιρεία «ΑΓΡΟΤΥΠ» (ρύζια – όσπρια), το Σύλλογο Magic Mission (ζυμαρικά, όσπρια), την εταιρεία Venus (κομπόστες φρούτων), τους Μύλους Καρανίκα  («ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΥΛΑ»), τον κ. Αντώνη Νούσιο και την εταιρεία Mr Tony (Ντονατς), τον κ. Αλέξη Μαυρίδη (PLAZA Catering), την κ. Μ. Βλαχογιάννη (Γάλατα), τον κ. Ν. Νέγκα και την εταιρεία (NBMG – Μπανάνες), τον Αντιδήμαρχο κ. Στ. Ασλάνογλου και την εταιρεία παραγωγής αυγών του κ. Π. Κυριαζόπουλου, την «Αρτοποιεία & Ζαχαροπλαστική ΚΟΓΙΑ» και τους κ.κ. Δημήτριο και Αθανασία Κόγια (Τσουρέκια), την κ. Γεωργία Τζουνοπούλου (Αρτοσυνθέσεις – Τσουρέκια) τον κ. Θεόδωρο Τσανακτσίδη, (σοκολάτες), τους Κων/νο Λαγούδη Σοκολάτες και Μιχαήλ Τζιμίκο (παραδοσιακά γλυκά Βέροιας), το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας, τον Παραγωγό κ. Θωμά Νικολόπουλο (ρύζι – όσπρια), την εταιρεία «ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ» (ελιές).

Το ΔΣ

Η εν λόγω δράση εντάσσεται  στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027″
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

2024-04-30T12:10:03+00:00
Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Μετάβαση στο περιεχόμενο