Νέος Κύκλος των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης  του «Έρασμου»

//Νέος Κύκλος των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης  του «Έρασμου»

Νέος Κύκλος των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης  του «Έρασμου»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία τον πρώτο κύκλο και συνεχίζει δυναμικά τη δράση του, με δεύτερο κύκλο συναντήσεων των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης στη Βέροια.

Σκοπός της δράσης είναι οι συμμετέχοντες  να διερευνήσουν την αξία και τα όρια του εαυτού τους, να αναγνωρίσουν προσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα καθώς και να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μέσα από ερεθίσματα που δίνονται στις συναντήσεις, οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να  εκφραστούν ελεύθερα, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν τις εμπειρίες τους, να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και να αναπτύξουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00  Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email
: erasmos.veria@gmail.com

Επίσης μπορούν να υποβάλλουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας :  erasmosverias.com, πατώντας το «κουμπί» ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ και επιλέγοντας τη δράση, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, καθώς και την πόλη ενδιαφέροντος, που θα διενεργηθεί η δράση.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν και ωφελούμενοι προηγούμενων δράσεων μας.

Εφόσον προκύψει ενδιαφέρον, η δράση θα υλοποιηθεί και στις πόλεις της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2021 -2027).
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

2023-10-30T12:00:41+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο