Επίσκεψη εκπροσώπων του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ στον «Έρασμο»

//Επίσκεψη εκπροσώπων του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ στον «Έρασμο»

Επίσκεψη εκπροσώπων του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ στον «Έρασμο»

Τα γραφεία του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2023,  αντιπροσωπεία εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ.

Το κλιμάκιο των εκπροσώπων της υπηρεσίας ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Γεωργία Φωστηροπούλου, για την πορεία έργου του «Έρασμου», από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, και πιο συγκεκριμένα, τη λειτουργία του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής της δομής,  καθώς και τη  διενέργεια θεματικών εκδηλώσεων, κοινωνικών δραστηριοτήτων και δράσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών, (Σχολές Γονέων  και τα Βιωματικά Σεμινάρια σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα, Ομάδα Έκφρασης και Συζήτησης με την 3η Ηλικία, διανομή δεμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες κοκ).

Παράλληλα έγινε λόγος και για τον υποστηρικτικό ρόλο της επιστημονικής ομάδας του «Έρασμου», τις Ψυχολόγους και την Κοινωνική Λειτουργό, σε επίπεδο ψυχοκοινωνικής βοήθειας σε όσους το είχαν, το έχουν και θα το έχουν ανάγκη, ως εξωτερικά περιστατικά.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΔΕΥΑΒ διαβεβαίωσαν τόσο την Πρόεδρο, όσο και τους εργαζομένους της δομής μας ότι θα σταθούν αρωγοί στο έργο μας, με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση.

2023-02-21T10:22:10+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο