Επικοινώνησε μαζί μας : 23310 74073 ,γραμμή 24ωρης λειτουργίας

Επίσκεψη δικτύωσης του «Έρασμου» στο 1ο ΚΑΠΗ Βέροιας, ενόψει του Πάσχα

//Επίσκεψη δικτύωσης του «Έρασμου» στο 1ο ΚΑΠΗ Βέροιας, ενόψει του Πάσχα

Επίσκεψη δικτύωσης του «Έρασμου» στο 1ο ΚΑΠΗ Βέροιας, ενόψει του Πάσχα

Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, που ξεκινά σύντομα,  πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου,   συνάντηση διασύνδεσης και υποστήριξης του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» από το προσωπικό του Τμήματος Εργοθεραπείας 1ου ΚΑΠΗ Βέροιας, στα γραφεία τους. Τον «Έρασμο» εκπροσώπησαν εκ μέρους του ΔΣ, η Πρόεδρος Γεωργία Φωστηροπούλου, η Ταμίας Κατερίνα Μαυρίδου και εκ μέρους των εργαζομένων, η Φροντίστρια του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής, Κατερίνα Παπαδοπούλου, τις οποίες υποδέχθηκε εκ μέρους του ΚΑΠΗ  η εργοθεραπεύτρια κ. Άννα Τσίτση, η οποία πρόσφερε πασχαλινές  λαμπάδες για τις γυναίκες και τα παιδιά ωφελούμενων γυναικών της δομής μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη βάση μιας ανοιχτής συνεργασίας των δύο φορέων, με σκοπό τη μελλοντική υλοποίηση κοινών δράσεων κοινωνικής αναφοράς, σε επίπεδο υποστήριξης ευάλωτων ατόμων και ομάδων, όπως της τρίτης ηλικίας, με την οποία έχει ασχοληθεί διεξοδικά  ο «Έρασμος» στο παρελθόν (Ομάδα Ελεύθερης Συζήτησης και Έκφρασης με την 3η Ηλικία, Διαδραστικό Εργαστήρι Αποτύπωσης Ερμηνευτικών Ρόλων για την 3η Ηλικία κα).

Το κλιμάκιο του Συλλόγου αναφέρθηκε επίσης στην ετήσια εκστρατεία αγάπης που διοργανώνει ο «Έρασμος», ενόψει του Πάσχα, με τη διανομή δεμάτων διατροφής προς κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες , καθώς και σε τρέχουσες δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης που διενεργούμε σε επίπεδο πρόληψης και απομείωσης της βίας.

2024-04-16T10:33:07+00:00
Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

Μετάβαση στο περιεχόμενο