«Χτίζοντας Υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις». Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Βιωματικού Εργαστηρίου των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης του «Έρασμου»

//«Χτίζοντας Υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις». Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Βιωματικού Εργαστηρίου των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης του «Έρασμου»

«Χτίζοντας Υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις». Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Βιωματικού Εργαστηρίου των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης του «Έρασμου»

Ακολουθεί ο επόμενος – Δηλώστε συμμετοχή!

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Βιωματικού Εργαστηρίου των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης του «Έρασμου» με θεματικό τίτλο: «Χτίζοντας Υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις».

Η επιτυχία της δράσης  αξιολογήθηκε αντικειμενικά τόσο από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, κάτι που επικυρώνουν οι εκθέσεις εντυπώσεων (βλέπε φωτο) που μας παρέδωσαν ωφελούμενες του κύκλου, όσο και από τους διοργανωτές – εισηγητές που πλαισιώνουν την Επιστημονική Ομάδα της δομής (Κοινωνική Λειτουργός Ολ. Λαζαρίδου, Ψυχολόγος Ευμ. Μήτσιου και Νομικός Τ. Μιχαηλίδου). Αδιάψευστο τεκμήριο για όλα τα παραπάνω αποτελεί και το γεγονός ότι ήδη εκδηλώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον από μερίδα των συμπολιτών μας για την έναρξη του επόμενου κύκλου, που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Σκοπός της δράσης είναι οι συμμετέχοντες  να διερευνήσουν την αξία και τα όρια του εαυτού τους, να αναγνωρίσουν προσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα καθώς και να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μέσα από ερεθίσματα που δίνονται στις συναντήσεις, οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να  εκφραστούν ελεύθερα, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν τις εμπειρίες τους, να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και να αναπτύξουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00  Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email: erasmos.veria@gmail.com

Επίσης μπορούν να υποβάλλουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας :  erasmosverias.com, πατώντας το «κουμπί» ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ και επιλέγοντας τη δράση, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, καθώς και την πόλη ενδιαφέροντος, που θα διενεργηθεί η δράση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2021 -2027).
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

 

 

2023-11-14T13:29:45+00:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο